RISTORANTE PIZZERIA IL COLOSSEO

RISTORANTE PIZZERIA IL COLOSSEO Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 821 beoordelingen
11 okt 2021 om 22:30 Beste pizza in Eindhoven! Heerlijk krokante korst. Altijd vers en warm bezorgd.
8 okt 2021 om 11:08 Heerlijke pizza. In eerste instantie te vroeg geleverd, maar na overleg een nieuwe pizza, zonder extra kosten, geleverd.
6 okt 2021 om 20:19 We hebben heerlijk genoten van onze bestelde pizza! Absoluut een aanrader. Ook perfect op tijd geleverd.
6 okt 2021 om 17:13 Good price for the excellent italian food they serve, Always speedy delivery and good service. Called them with a small complaint and they corrected their simple mistake while being understanding and friendly during our phone call. Consistent quality
5 okt 2021 om 22:40 2 pasta’s waren prima
3 okt 2021 om 23:49 The delivery was soo bad, the person delivering the food called me and said come to this location to get your food and the location was 10 mins away from my place
26 sep 2021 om 13:44 Bij de opmerkingen genoteerd dat wij geen ui op de pizza willen(want dit kan je nergens anders noteren) zit er alsnog ui op. Lijkt mij dat ze dan niet naar de opmerkingen kijken….
24 sep 2021 om 21:17 Top
24 sep 2021 om 21:17 Altijd super lekkerw pizza's en pasta's, alleen vandaag helaas Verkeerde pasat bezorgd
23 sep 2021 om 23:26 Mediocre food, fast delivery
17 sep 2021 om 10:58 Bezorging duurde wat lang. Eten was lekker, wel zout want de hele nacht erge dorst gehad.
12 sep 2021 om 21:50 Top!