RISTORANTE PIZZERIA IL COLOSSEO

RISTORANTE PIZZERIA IL COLOSSEO Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 890 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ristorante Pizzeria Il Colosseo. Meer weten? Ontdek meer

31 jul 2022 om 1:44 De korst van deze normaal kei lekkere pizza was vandaag toch stukken minder. Jammer, want we vonden ze altijd de lekkerste van Eindhoven. Vandaag even niet maar volgende keer beter!
30 jul 2022 om 12:58 Pizza zeer matig, weinig beleg en 2-3 cm rand zonder beleg..
14 jul 2022 om 21:41 Normaal heel tevreden over het eten maar de pizza’s waren slap en haast koud terwijl we dicht bij wonen. Het leek een beetje alsof we de pizza een dag later aten.
11 jul 2022 om 13:17 Helaas de verkeerde pizza gekregen, maar toch wel ok.
6 jul 2022 om 21:10 Eten was heerlijk maar 25 min te vroeg bezorgd....er was hier nog niemand thuis, Maar omdat er teveel mensen op hetzelfde tijdstip bestelde kwam het eerder. bestel niet voor niks op een bepaald tijdstip
26 jun 2022 om 20:08 The pizza is way too salty and the dough is dry
26 jun 2022 om 7:23 Heerlijke pizza's snel bezorgd, vriendelijke bezorger ! Tot een volgende keer !
9 jun 2022 om 2:41 Voor het eerst besteld super tevreden!!
3 jun 2022 om 19:45 Opnieuw veel te laat. Beloofd om 18.30, bezorgd om 19.00. Pizza's zijn ook niet meer wat ze geweest zijn, helaas
3 jun 2022 om 19:35 Nou het was duur en niet zoals ik gewend ben was onverzorgd net of ze hèt zomaar in de doos geflikkerd hadden ,nou niet zo als ik gewend ben ,twee pizza’s 24€ vind ik nog al / 52 Gulden . Vroeger een 10tje
21 mei 2022 om 23:43 Wat was het eten teleurstellend. Ik had een pasta carbonara besteld, maar ik kreeg pasta met ham en kaas. Verder waren de pizza’s bijna koud en zat er veel meel onder de pizza. Dus als je niet eerst keek voordat je een hap nam had je een hapje meel
22 apr 2022 om 20:46 Heerlijke pizza's en vlot bezorgd !