RISTORANTE PIZZERIA IL COLOSSEO

RISTORANTE PIZZERIA IL COLOSSEO Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 853 beoordelingen
10 jan 2022 om 9:13 Heerlijke pizza's, en bijzonder snel bezorgd voor een zondag avond. Top ervaring!
29 dec 2021 om 20:39 Pizza's waren weer top! Goede smaak, op de gevraagde tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger.
21 dec 2021 om 23:23 Nog niet eerder bij besteld maar beviel me prima! Heerlijke pasta en vriendelijke bezorger!
7 dec 2021 om 20:15 Heerlijke pasta bolognese !! Zeker Voor herhaling vatbaar
3 dec 2021 om 19:33 Pizza was koud niet gesneden levering duurde heel lang. Slechtste pizza ooit daarbij had ik knoflooksaus besteld kwam uit de diepvries blijkbaar was heel hard en koud. Nooit meer hier bestellen
29 nov 2021 om 9:50 We ordered pizza and pasta at 6pm on Friday and did not arrived until 8pm. We called them several times and they lied saying the food was on its way since 7pm.
27 nov 2021 om 20:42 I got sick after eating the carbonara pasta. Never again...
27 nov 2021 om 11:33 The Pasta Carbonara is the worst i ever tasted, you could tell it was premade crap, thrown into an oven and rushed out. for 11 euros you can order a pasta carbonara in a restaurant, what a waste, how can you call yourself an Italian ristorante
25 nov 2021 om 20:57 Snelle levering, pasta en pizza waren goed warm en heerlijk van smaak!
24 nov 2021 om 21:46 Lekkere pizza en bezorging volgens afspraak.
22 nov 2021 om 13:47 De meest teleurstellende pizza die we in jaren hebben gehad. De bodem was smaakloos en was net karton verder was de pizza mager belegd voor de prijs. bezorgtijd klopte wel, maar de bezorger was erg ongeduldig. niet voor herhaling vatbaar!
20 nov 2021 om 15:18 Wel vaker hier pizza's besteld, altijd lekker belegd en warm. Dit was nu ook het geval maar nu was op 1 van de pizza's een stukje karton meegebakken dus dat was minder lekker.